Etusivu Palvelut
Palvelut

Oasis Median palvelun lähtökohtana on tarjota ratkaisuja asiakkaidemme markkinointiviestinnällisiin ongelmiin ja tätä kautta tehdä tyytyväisiä asiakkaita. Huolellinen tarvekartoitus ja asiakkaan markkinointitarpeiden suunnittelu on se kivijalka, jonka päälle onnistunut lopputulos on hyvä rakentaa.

Palvelemme teitä asiakaspalvelupisteessämme Nummelassa arkisin kello 8.30 - 16.30 välisenä aikana.

Tutustu palveluntarjontaamme oikealla puolella olevia linkkejä klikkaamalla ja ota yhteyttä, niin ratkomme yhdessä juuri sinulle parhaat ratkaisut!

Aineistojen toimitus

Voit toimittaa aineistot joko tuomalla ne suoraan toimipisteeseen muistitikulla tai CD/DVD-levyllä, siirtämällä ne FTP:llä (jos tiedoston koko on yli 10 Mt) tai lähettämällä ne alla oleviin sähköpostiosoitteisiin:

Tulostus- ja kopioaineisto:
tulostus(a)oasismedia.fi

Tekniset tulosteet:
aineisto(a)oasismedia.fi

FTP-siirto:
Katso ohjeet

 

Tulostus- ja kopiointihinnastomme.

Suurkuvatuotannon hinnastomme.

 


Ladattavat tiedostot

Tilauskaavake
Lataa

Käytössämme on OCÉ TDS600 tulostusjärjestelmä, joka on HPGL/2 yhteensopiva.

Tehdessäsi PLT-tiedostoa tarvitset printterille yhteensopivan ajurin. Uusimmissa AutoCAD-ohjelmistoissa on itsessään ajurit yleisimmille tulostintyypeille, joten siinä tapauksessa valitset vain oikein tulostimen listasta.

Oikean tulostinajurin oikealle käyttöjärjestelmälle löydät valmistajan kotisivuilta.

Mikäli käytät muuta CAD-ohjelmistoa kuin AutoCADia, asenna koneeseesi HP DesingJet 1055 CM ajurit, joka tukee myös Win 7 ja 64-bit. Lataa käyttöjärjestelmääsi sopivat ajurit tästä.

CADS Plannerin tulostusohjeen voit ladata tästä.

 

Tuotteet

Tähystarrat