Etusivu MV / 4V kopiot ja tulosteet
MV / 4V kopiot ja tulosteet

Tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia kopiointi- ja tulostusmahdollisuuksia, sekä mustavalkoisena että värillisenä. Oletuksena käytämme mustavalkokopioinnissa ja -tulostuksessa valkoista 80 g paperia (Canon Office) ja värikopioinnissa ja -tulostuksessa valkoista 100 g paperia (Canon HighGrade), joka on erityisesti suunniteltu väritulostukseen ja antaa laadukkaan lopputuloksen. Käytössämme on myös laaja valikoima erilaisia paperivaihtoehtoja niin väriltään kuin painoltaan, katso muutamia vaihtoehtoja alta.

  • valkoinen paperi: 80-250 g/m2
  • värillinen paperi: 80-160 g/m2
  • piirtoheitinkalvo A4
  • paperitarra-arkki
  • kuultotarra-arkki

Kopiointi ja tulostuspalveluihin kuuluvat myös portaaton pienennys ja suurennus suhteessa 25 - 400 %.

Erikois- ja jälkikäsittelytyö

Erikois- ja jälkikäsittelytöihin kuuluvat mm.: nidonta, rei'itys, vihkotaitto, taskulaminointi A6-A2 kokoon (suuremmat laminoinnit 100 cm leveästä rullasta matta/kiilltävänä), kierrekampa- ja liimasidonta.

Katso tarkemmat lisätiedot hinnastosta.

Tulostaminen

Halutessasi tulostaa tiedoston tai tiedostoja toivomme, että toimitat tulostettavan aineiston meille mielellään PDF-muodossa, sillä tällöin aineisto tulostuu varmemmin juuri sellaisena kuin se on tarkoitettu. Teemme tulostuksia myös avoimista tiedostoformaateista kuten .doc, .rtf, .txt, .xls, jne. Kysy tarkemmin eri formaateista ja tulostusmahdollisuuksista.

 

Tuotteet

Tähystarrat